Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Achter de schermen: Marieta vertelt waarom ze lazarus.nl maakt

23 mei 2019 · Leestijd 1 min

Benieuwd wie er achter deze website zit? Eindredacteur Marieta mocht meer over haar werk vertellen in het programma 'Nog even zondag' op NPO Radio 5. Je kunt het hier luisteren.

Wat drijft Marieta in haar werk voor lazarus.nl? Aan presentator Petra de Joode vertelt ze: 'De site is bedoeld voor mensen die geloven, maar ook vragen hebben en worstelen met het christelijke geloof. Toen ik zelf geloofsvragen kreeg, heb ik me heel eenzaam gevoeld', zegt Marieta. 'Ik zat op een Bijbelstudiegroep en dacht: laat ik dat maar niet meer zeggen, dan gaan ze allemaal twijfelen. Ik hoop dat Lazarus ervoor zorgt dat mensen met geloofsvragen en twijfels zich minder eenzaam voelen. En dat je -als je vragen hebt- niet direct je geloof verliest.'

Hier kun je de hele aflevering beluisteren. 

Misschien ook wat voor jou

Lazarus Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste blogs en artikelen van Lazarus Magazine

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.